Monday, May 19, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18 ΜΑΙΟΥ

Η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών για το δήμο Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαλάντη Παντσίδη, ευχαριστεί από καρδιάς και σφίγγει το χέρι του κάθε δημότη Ορεστιάδας, που στις εκλογές της Κυριακής, 18 Μαΐου 2014, επέλεξε να ψηφίσει τον συνδυασμό και να ζητήσει - διεκδικήσει έναν «άλλο» δήμο Ορεστιάδας, έναν δήμο του δημότη.
Οι 2.339 πολίτες που έκαναν ένα βήμα μπροστά, που γύρισαν την πλάτη σε εξυπηρετήσεις και συμφέροντα, που άντεξαν σε πιέσεις και εκβιασμούς, που επέλεξαν το κοινό καλό και όχι το ατομικό, να είναι απολύτως σίγουροι πως δεν θα διαψευστούν την επόμενη 5ετία από την παρουσία, τις προτάσεις και την διεκδικητικότητα της Κίνησης.
Η σχέση αυτή, που κτίστηκε τους τελευταίους μήνες, θα δυναμώσει και θα αποκτήσει πιο δυνατή φωνή. Θα είμαστε παντού, για να υπερασπιστούμε, να διεκδικήσουμε και να προτείνουμε.
Η Ιδρυτική Διακήρυξη της Κίνησης, μάς δεσμεύει για τη συνέχεια και θέτει το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο θα πορευτούμε.
Όσον αφορά τους Μουζά - Μαυρίδη; Να τους χαίρονται όλοι αυτοί που τους ανέδειξαν. Ας πάρουν το βάρος της ευθύνης τους για το αύριο του τόπου.
Τέλος, χαιρετίζουμε την είσοδο στο δημοτικό συμβούλιο της Μαρίας Γκουγκουσκίδου (Ορεστιάδα - Τόπος να ζω) και Σταμάτη Γκατζίδη (Λαϊκή Συσπείρωση) και εκφράζουμε τη διάθεση συνεργασίας για μια παραγωγική και αποτελεσματική αντιπολίτευση, που θα προστατεύει το δημότη και το δημόσιο συμφέρον.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home